Watermaat

Hallo Dufourvaardersleden,
 
Wij zijn Peter en Anita Elsinga woonachtig in Krimpen a/d IJssel. Sinds 3 weken de trotse eigenaren van een nauwelijks gebruikte 325 GL van 2 jaar oud die alleen gebruikt is voor dagtochtjes, je weet wel van een oud vrouwtje en altijd binnen gestaan. De thuishaven is voorlopig Marina Numansdorp maar we staan hoog op de wachtlijst van WSV De Put en hopen daar volgend jaar terecht te kunnen. Van 1996 tot 2000 gezeild met een Friendship 33. Daarna druk met zeilwedstrijden van de kinderen, thuis verbouwen enz-enz dus dan kun je er even geen boot bijhebben. Afgelopen 3 jaar gehuurd in Croatie en nu dus weer een eigen “schip” Nog even een verwarming en een autopilot inbouwen en dan gaan we los.

Beste Peter & Anita,
Van harte gefeliciteerd met jullie nieuwe schip. Veel vaarplezier toegewenst! We komen elkaar vast een keer tegen op het Haringvliet.

Hoi Anita en Peter (dames gaan voor!),
Heel veel plezier met jullie Watermaat. Wij wonen zelf in Lekkerkerk, onze zeilboot ligt in Krimpen ad Lek (bij de watertoren) en we varen vaak op het Hollandsch Diep en haringvliet.
Ciao,