Waarom zijn er zo weinig Dufurzeilers op het forum actief?

ja,ja,

wat is er aan de hand?

ciao,

Dufour zeilers en trouwens niet alleen Dufour maar alle zeilers zijn op dit moment druk met de boot uit de winterslaap halen en dus even niet actief op het forum.
Was vandaag op de haven in Numansdorp en het was daar een gekkenhuis met poetsen en soppen. Voor een …vermogen wordt er weer aan antifouling onder de waterlijn gesmeerd, anodes vervangen en ga zo maar door.
Nou onze Watermaat ligt sinds vanmiddag weer in het water en alles deed het nog/weer, toch ieder jaar weer een spannend moment.
Zaterdag gaan we de boot overvaren naar de nieuwe thuishaven “wsv de Put” aan het Haringvliet, eindelijk weer bij een vereniging en waarschijnlijk voelen we ons daar wat meer thuis, een dure marina trekt toch een ander publiek.
Voor iedereen die nog halverwege de poetsfase zit, succes ermee en het weekend wordt lekker zeilweer, nana-nu-nana

Ja, ja,

De mooiste 2 Dufours zijn gisteren te water gelaten. De Bon Vivant en de RAP zijn aan het eind van de ochtend op 3 april in schitterend weer te water gelaten. De haven bloeide gelijk op, de vogels begonnen gelijk te zingen en het zonnetje hield maar niet op met schijnen. De temperatuur steeg door de ‘opwinding’ en havengenoten kwamen gelijk kijken bij de mooi opgepoetste Dufour 34 P§.
[attachment=0]RAP april 2009.jpg[/attachment]

Ciao,