vuilwatertank

Heeft iemand ervaring met het plaatsen van een vuilwatertank in een dufour classic 32?
Grt en dank

Dag Larry,

Geen ervaring met het plaatsen, wel geïnteresseerd, dit staat op mijn lijst voor komende wintermaanden om aan te pakken.
Mijn oog is gevallen op bootverfshop.nl/vuilwaterta … e-set.html
Deze is verkrijgbaar in een rechte uitvoering en eentje met een schuine zijde.
Heb je al een eerste selectie gemaakt ?
Hoor graag je ontwikkelingen.
Gr Joost

Jammer dat hier geen reactie meer op is gekomen, even nieuw leven in dit topic! Zelf overweeg ik de huidige vuilwatertank (achterin de bakskist, met pomp te legen) te vervangen door een kleinere tank welke zonder pomp, enkel dmv zwaartekracht, te legen is. Locatie hiervan is lastig, de tank moet hoog genoeg hangen en de enige goede plek lijkt de achterkant van het schot achter de douche/wc. Heeft iemand daar een vuilwatertank zitten, en hoe werkt het ledigen, is het hoogteverval voldoende? Ik overweeg de vetus 25 liter wandmontage tank 8717372330797.

Momenteel is daar de kachel gemonteerd, dus voor ik de hele boel ga verbouwen, benieuwd naar ervaringen met zwaartekracht legende tanks in de D32? (ik wil graag van die slangenboel en versnijdingspomp af)

Ik heb geen ervaring met een vuilwatertank in mijn 32. Maar in het blad ‘Zeilen’ stond een aantal stukken over toiletten en alternatieven voor vuilwatertanks.