Nieuwe stoffering en wanden geschilderdOnze kussens waren nu écht versleten. Vandaar alles weer nieuw en fris. Tegelijk heb ik beide grote schotten wit gelakt. De boot maakt nu een veel moderner indruk. Volgende stap wordt het overgebleven hout opnieuw schuren en te lakken omdat daar ook veel kale plekken in zitten.

Tevens heb ik ook het bed voor vergroot en een nieuw matras laten maken. De bedbodem vervangen door een dubbele lattenbodem (Ikea, zelf aangepast :slight_smile: ) Foto’s volgen nog.

2 likes

Knap werk. Mooi gedaan. Gr. Ron en Sabine :raising_hand_man:t2::raising_hand_man:t2:

Mooi hoor. Voor het schilderen van de schotten, heb je die helemaal kaal gemaakt of gewoon opgeschuurd? En was het lastig de juiste tint wit te vinden? Welke heb jij gebruikt?
Bas

Ik heb de wanden ontvet met lauw water/ammonia en licht opgeschuurd, waterproof 220. Gaat erg makkelijk en geen stof. Daarna nogmaals ontvet.
Geschilderd met rollertje RAL 9001, deze kwam er beter bij als 9010. Volgens mij is er een andere kleur voor de gelcoat gebruikt voor het interieur. De natte cel en buiten is RAL 9010 volgens mij.

Nooit gedacht dat het zo een mooi en gezellig en modern effect zo hebben.
Ik heb wel als eens voor de grap aan vrienden verteld dat ik mijn boot interieur in wit geschilderd had,
en zag verwonderde blikken naar mij kijken.
Maar wat ik nu zie gewoon prachtig.