Nieuwe modellen?

Hallo allemaal,

Jullie zijn ondertussen vast veel beter geïnformeerd over de Dufour jachten dan ik… ik vraag me af of er nog nieuwe modellen van Dufour bij zijn gekomen of gaan komen? het valt me op dat ik al een paar jaar geen nieuwe forum-onderdelen voor types aan heb hoeven maken…

Groet,
Richard
administrator

Hi Richard, lang geleden !
Ik zie op de off. dufour-site wel nieuws, o.a. de GL375, blijkbaar net nieuw:

http://www.dufour-yachts.com/dufour-open-sea-performance.html

Wist je dat op facebook ook een dufour-account is?
Heel leuk:

http://www.facebook.com/mhagenbeek#!/pages/Dufour-Yachts/106761669350871

Groet, Martin

Martin,

off topic: Dank voor je antwoord, ben inderdaad een tijdje niet actief in het posten, geen boot betekent ook minder vragen… Neemt niet weg dat het forum me wel bezig houdt hoor, het moet wel blijven draaien en tegenwoordig moet ik leden handmatig toestemming geven na registratie ivm de vele spambots (die ook steeds slimmer worden ). Gelukkig hoef ik zelf niet te posten - er is een kleine groep die de berichten plaatst en ik zie dat het door een veelvoud wordt gelezen - dus kennis wordt gedeeld, en dat is het hele idee achter het forum!

on topic: Zodra jullie aangeven dat er een nieuw type op het forum aangemaakt moet worden ga ik aan de slag!

Richard

Dit najaar komt de 335 uit. Het schip is 9,95 lang en heeft net als de pas gelanceerde 375, twee stuurwielen. Het lijkt mij wat overdreven maar de praktijk zal laten zien of de klant er enthousiast over is.