Nieuwe jachthaven Hollands Diep

De gemeente Moerdijk heeft plannen om de haven van het plaatsje Moerdijk op te knappen door rondom de haven woningbouw toe te staan, de beroepsvaart in de toekomst te weren en een jachthaven aan te leggen.
De grote van de jachthaven is een discussie. Men maakt zich zorgen omtrent de omvang van de vraag naar ligplaatsen rondom het Hollands Diep. Relevant voor kandidaat ligplaatshouders lijkt mij de prijs in verhouding tot de kwaliteit.
Welke voorzieningen (winkel, jachtservice etc.) dienen tenminste aanwezig te zijn, wilt u overwegen een ligplaats in deze nieuwe haven te overwegen.
De huidige planning gaat uit van 150 ligplaatsen. Acht u dit toereikend. Over hoeveel ligplaatsen dient een haven te beschikken, wil deze interressant zijn voor een onderneming als watersportservice of jachtonderhoud etc. om zich te vestigen?
 gibsea3338511,7026273148

er stond mee ik een van de Zeilen van dit voorjaar een stuk over een onderzoek waaruit bleek dat zeeland tot 50% duurder is dan friesland als het gaat om ligplaatsen. dus wat dat betreft…