Nieuwe Dufour Dealer Noord Ned

Volgens de laatste berichten word Messink, de importeur van grand soleil, de nieuwe dealer van dufour in midden en noord nederland.
Dit alles vanaf de hiswa,…de eerste boten zijn al binnen bij hun.
 

wel, dezelfde ontwerpers zitten er achter, dus…

Van de website van de Waterkampioen geplukt:

MESSINK YACHTING
25-07-2006 - De gerenommeerde Franse werf Dufour heeft Messink Yachting aangesteld als dealer. Dit kwaliteitsmerk heeft zowel een Cruiser-range (Grand?Large ) als een Cruiser/Racer-range(Performance). Hierdoor is het dealerschap een perfecte aanvulling aan het Messink Yachting-gamma.
De Performance-Range is met de Dufour 34 / 40 / 44 sterk in het wedstrijdveld. Aan de andere kant staat de Grand?Large?serie. Dit zijn fraai gelijnde jachten waarbij het comfort voorop staat. Beide ranges zijn kwalitatief en constructief hoogwaardig. Naast de verkoop van nieuwe jachten heeft Dufour een groot netwerk van gebruikte jachten: Dufour Network Brokerage.
De verkooplocatie is de werf van Messink Yachting in het hartje van Enkhuizen. De werf beschikt onder andere over eigen ligplaatsen voor zowel brokerage als nieuwe schepen. Daarnaast is er een jachtservice met eigen mensen en werkplaats om de naverkoop te begeleiden.
Hiswa-primeur Dufour 525
Hiswa-primeur: DUFOUR 525 Dufour is aanwezig op de Hiswa met het complete gamma van 9 jachten. Als wereldprimeur is er de nieuwe 525. Dit model uit de ?Grand Large-serie? is een cruiser met uitstekende vaareigenschappen en een wel zeer bijzondere lijn! Voor meer informatie: [www.messink.nl](http://www.messink.nl)
 
 
Ben benieuwd of we straks naar Enkhuizen moeten ipv Muiden...

Ik heb begrepen dat Muiden gaat vervallen en dat Messink nu de dealer wordt voor midden en Noord Nederland. Hoe het in het zuiden gaat, weet ik nog niet precies. Bij Messink zeiden ze dat Noordschans blijft bestaan en Kortgene vervalt?
We horen en lezen het wel.
Ciao,