Even voorstellen de Parbleu

Goedemiddag Dufourvaarders,

Met enige regelmaat heb ik de afgelopen maanden het forum gelezen als anonieme bezoeker. Sinds dit weekend zijn we dan eindelijk zelf trotse Dufour eigenaren en ben dan ook blij dat we ons kunnen voorstellen.

Wij zijn Marco en Paulien en hebben twee kids, Guus en Wouter en zijn dus sinds afgelopen weekend eigenaar van de Dufour 36 classic genaamd “Parbleu”
We zijn het schip op dit moment via Willemstad, Dordrecht, Scheveningen, IJmuiden aan het overvaren naar Monnickendam alwaar onze thuishaven is.
P1000995.JPG

Welkom! Ik ben zelf ook vers in de wereld van Dufour :wink:

Mooi schip de Parblue!

Groet,
Henk

Hoi Marco en Paulien,

Gefeliciteerd met jullie Parblue. De Parblue en onze ex-Borrias (nu Brafour) werden in 2001 zo’n beetje tegelijkertijd opgeleverd bij Rob de Groot in Kortgene. Op de Parblue werd toen handmatig het teakdek gelegd en werd het jacht gespoten. Heel mooi. Afgelopen jaren, als wij de Parblue tegen kwamen, maakte wij uiteraard een praatje. Weten jullie hoe het met de ex-eigenaren is? Wat gaan zij doen?

Blijft de boot Parblue heten?

Ciao,

Hoi Marco en Paulien,
Gefeliciteerd met jullie prachtige schip.
Wij varen onze D36CL sinds 1999 en we hebben er
al heel veel plezier aan beleefd.
Kijk ook maar eens op ons blog (via onderstaande link)
Groet,
Martin

Dank voor jullie reacties, inmiddels liggen we sinds zondag in Monnickendam. Mooie tocht gemaakt vanuit Zeeland. We kennen de vorige eigenaren niet, de koop is via forsail gegaan uit port zelande. Hele fijne deskundige kerels bij forsail. We houden overigens de naam Parbleu aan, leuke naam vinden wij voor een Blauwe dufour.

Groet Marco