Rubber stootdoppen

Weet iemand waar je de rubber stootdoppen kunt kopen die gebruikt worden voor het luik en de bakskist(en)?
De mijne zijn conisch 35 mm onderzijde 25 mm bovenzijde en 10 mm dik?
 

Ik neem aan dat je de stootdoppen bedoelt zoals die in de bakkist van de Gibsea33 zitten.
Volgens mij zijn dat standaard doppen die te koop zijn bij iedere doe het zelf zaak.
Met vriendelijke groet,
Niek

Ik bedoel inderdaad die stootdoppen maar ik kan ze nergens vinden. Bij de DHZ hebben ze alleen deurstoppers die er op lijken maar die zijn te hoog.

Beste Andrew,

Voor kunststof en metalen onderdelen kun je het best eens kijken bij www.skiffy.com , Nederlands, het assortiment doorzoeken, plaatjes index, buffers, PVC stootdop of stootnop.
Overigens kocht ik deze stootdoppen in wit gisteren bij de locale gespecialiseerde metalenhandel. Je moet er net mazzel mee hebben.
Na even zoeken op het internet vind ik ze ook onder de naam closetbuffer Verlofix bij de www.holtgrefe.nl heeft een groot assortiment. mariposa39246,312974537

Dat zijn ze inderdaad. Heb je het adres voor me van de winkel waar jij ze hebt gekocht. Dat is wellicht veel sneller en makkelijker.

Broekhoven 1001 artikelen
Kloosterstraat 2 Oosterhout (NB)
0162 436319

Vandaag heb ik de stootdoppen gemonteerd. Na het vastschroeven moest ik er met een scherp mes circa 8 mm afsnijden. Het past weer als vanouds.

PS; bel vooraf even of hij de stootdoppen op voorraad heeft (wit of bruin). Het is een dorpswinkel met heel veel artikelen doch geringe voorraad.